Lite tankar och svammel

Så börjar sommaren ta slut

Kategori:

Vilken sommar! Vädret har varit under all kritik, men sommarn har varit riktigt bra ändå! :)

Jag har sommarjobbat för första gången på nästan 10 år så det kändes såklart konstigt men jobbet har varit superkul! Att jobba på ett gruppboende har varit otroligt givande och jag har lärt mig väldigt mycket :)

Jag var ledig sista veckan i Juli så då åkte jag och Robert såklart upp till Umeå för att hälsa på familj och vänner. Det var en fullspäckad vecka med mycket kärlek från olika håll och kanter. Har saknat alla där uppe oerhört mycket så det var riktigt kul att få träffa alla mina fina igen ❤

När vi sedan skulle åka tog vi med oss en hund hem ;) En hälleforshund vid namn Bix, han är 5 år gammal och är en riktig myskille :) 
Jag och Robert har länge pratat om att skaffa hund men jag har velat vänta. Men när detta erbjudande kom upp kunde vi bara inte tacka nej :) Jag var nervös över hur My skulle reagera på att Bix kom in i våran familj men allt har gått hur bra som helst än så länge, hon vill vara i närheten av han hela tiden, så länge det är på hennes villkor ;)

Igår fick jag mig en ordentlig överraskning, lillebror Daniel ringde och frågade om jag ville bjuda på kaffe. "Hah, jättekul" tänkte jag, men då visade det sig att han och hans kompis Simon var påväg till Varberg och tänkte isåfall köra förbi Vaggeryd :) Så jag har fått krama och pussa på honom både igår och idag när dom tog samma väg tillbaka, snacka om att göra storasyster glad! ❤

Just nu sitter jag på gruppboendet och jobbar natt, ska försöka hålla mig vaken till kl.7 imorgonbitti. Känns spännande när jag vaknade kl.10 imorse...! Önska mig lycka till! :)

Nå, lite bilder kanske...? ;)






Puss & kram!