Lite tankar och svammel

Hej gott folk!

Kategori: Allmänt

Heeeeeeeej!
Detta trodde ni inte va? Att lilla jag helt plötsligt skulle slänga upp ett litet inlägg? :)
Well, har FF ikväll (fästmans fritt) och kände till en början att det skulle bli skönt att få vara lite ensam ikväll, men nu börjar jag bli riktigt ordentligt rastlös! SÅ, ett litet blogginlägg tänkte jag skulle vara trevligt att kasta ut här i cybervärlden.
 
Som vanligt så jobbar jag på och sliter, inget nytt där.
Har äntligen bestämt mig för att detta är året, året då jag tar körkortet, frågan är nu vilken körskola man ska börja på.. Tips? :)
 
Idag fick jag reda på att min stora lillebror ska flytta till Boden och bli militär, så mitt hjärta gråter ganska hårt just nu.. Självklart är jag glad för hans skulle men jag vill ju ha honom nära och häääär i Umeå, så jag kan träffa och krama honom när jag vill :)
 
Annars så blir det en ganska lugn helg, jobbar hela helgen så det blir inget livat här för lilla tanten.. :)
Ska bjuda min lillasyster på middag imorgonkväll, hon fyller nämligen år på söndag men då har jag inte möjlighet att komma för att fira henne pga av att jag jobbar, så det får bli imorrn helt enkelt :)
 
 
Näääämen om man kanske skulle slänga upp nå kort då, var ju ett tag sen.. :)
 
  När Robert fyllde år bokade jag en svit på Avenyn, mys!
  Robert och Svärfar i julas :)
Och jag då, veckan  jag bestämmer mig för att skärpa till mig, blir lite hurtigare, börja gå till och från jobbet.. DÅ slår kylan till och dödar mig. Tackar!  -25, näädu, jag tror jag avvaktar med hurtigheten..
 
 
Vi hörs! (eller?)