Lite tankar och svammel

Actionfylld vecka!

Kategori: Allmänt

 
 
Vi har återigen haft en tävling på Frasses om att vinna biljetter till Melodifestivalen.
Denna gång gällde det dock att dom 2 restauranger som procentuellt sålde flest plusplusmenyer skulle vinna 4 (!) biljetter var! Tävlingen pågick i 10 dagar och efter 5 dagar fick vi veta hur alla låg till, vi låg tvåa, alltså skulle vi vinna biljetter bara vi lyckades hålla våran plats... Men tror ni att vi gjorde det? Nä, Frasses Mönsterås (vilka faaaaan är dom?!) och Frasses Malå vann, vi kom på 3e plats.. Förlorade med 5%.... 
Blev så jävla less, vi slet som djuuuur för att vinna och jag hade så väldigt väldigt jätte gärna fått åka ner och se finalen live igen! Melodifestivalen är ju det bästa jag vet, typ :)
Nåväl, vi fick ett tröstpris som sedan lottades ut, som jag inte heller vann (faaaen då!), men men, man kan inte ha tur jämt, eller alls...!
 
Denna helg räddas dock tack vare min älskade fästman, han lyckades hitta biljetter till Tomas Ledin som spelar i Umeå i helgen :) Så jag, Sanna och Tess ska nu på söndag ner på stan och se på denna spektakulära karl! Är taggad till tusen, detta ska bli såååå kul! 
 
 
 
   
 
Vi hörs!