Lite tankar och svammel

Nu händer det nåt igen....

Kategori: Allmänt

Hej igen!

Tänkte berätta lite om min helg!
Tessan kom över i fredags för att hänga lite och se vad fasen man kan se på tv mu efter Idol har slutat ;) Snackade lite skit och fick sedan för oss efter typ två glas vin att vi minsann skulle sätta ihop mitt pepparkakshus som jag köpt för ett par veckor sen :) det gick ändå rätt så bra förutom att jag, the hulk, råkade bryta sönder två bitar... Ooopps! ;) snabbt fixat! Hade ju 2 uppsättningar av pepparkakshus :)

Bild medföljer på det fina huset! Vart nånstans i detta inlägg vet jag inte, det är andra gången jag skriver från Iphonen :P

I lördags firade vi lilla julafton med mamma, KG, Robin, Daniel och Sofia :) Det vart en hejdundrans kväll med massor av god mat, massor med härliga diskussioner och självklart spelade vi en hel del Jenga :) Dagen efter var inte så farlig som jag trodde att den skulle bli (alkoholen flödade genom hela kvällen) var bara mest trött :) Men det vart en riktigt lyckad kväll, tack mamma och KG :) En bild från Jengakriget mellan Robert och KG kommer oxå med men vart den hamnar.... Ja ni vet ;)

Igåååår mina vänner, då fick jag fara till Suss och Olle och snusa på lille Elliot :) Han är sååååå go och jag vägrade nästan låta någon annan bära honom, han var min för kvällen :)
Och det var ju även första gången jag kom ut dit sen huset deras blev klart, jag är absolut avundsjuk! Så jäkla fint dom har det alltså! :)
Bilder på Elliot kommer men.... You guys get it now! :)

Imorgon åker vi till farmor och lämnar bort kära lilla My (som egentligen inte alls är så uppskattad i mina ögon just nu, hon tuggade sönder mina Iphone hörlurar igår!!) för vi åker ju till Vaggeryd på fredag! :) Som jag längtar! Ska bli superkul att få spendera julen med Haegerstams igen :)

Nu ska jag börja stöka undan lite i lägenheten innan det är dags för att jobba kväll.

Vi hörs och God Jul på er!!