Lite tankar och svammel

BUH!

Kategori: Allmänt

Hej gott folk! :)
Nu var det, som vanligt, jäääkligt länge sedan jag uppdaterade bloggen.
Men idag har jag haft så mkt dötid att jag tänkte att jag kunde få några minuter att gå genom att skriva lite här. Tralala :)

Så vad har hänt på sistone...?
Hmm, mina bröst har äääntligen läkt ihop, tror det var den småländska luften som gjorde det ;P Kanske har lite att göra med antibiotikan jag åt oxå.. Kanske...


Jag och Robert ska försöka bli av med lite dökött som vi har samlat på oss nu på sista tiden, kan ju lugnt säga att vi inte har ätit sådär jätte bra. Mkt hämtmat, mkt chips och en massa lathet från oss båda.

Så idag gjorde jag grönsakssoppa, blev riktigt bra, men ooooerhört starkt, jag var nog lite för naiv när jag kastade ner så mkt chili i soppan.. :P




Har roat mig själv idag med att åka ner på stan en sväng, en viss lillasyster fyller ju år på torsdag så jag inhandlade lite presenter :) Sen har jag tvättat, tänkte dammsuga oxå men känns bättre att göra det när det är lite ljusare ute, så man ser nåt. Det blir en av morgondagens sysslor.


Hmm vad mer?
Jag och Robert har lite löst börjat prata om att kanske flytta ner till Jönköping..
Fortfarande bara snack men det skulle vara roligt att prova på nånting nytt och då får vi ju det betydligt närmare till hans familj oxå. Fast känns lite läskigt, jag har ju som alltid bott här och har nära till min familj och mina vänner.. Och att lämna allt och flytta ner dit utan att egentligen känna någon eller känna till något känns.. Spooky! Om vi säger såhär, skulle det inte funka går det ju alltid att flytta hem :)
Men som sagt, bara snack än så länge. :)


Nu ska jag ta tag i tvätten som är klar och sedan byta sängkläder, YEY! :)


Vi hörs!