Lite tankar och svammel

Jomen såatte!

Kategori: Allmänt

Nu är det såhär... Frasses har haft en tävling. Den restaurang i Sverige som sålde mest plusplus menyer procentuellt under två veckor skulle vinna två VIP-biljetter till melodifestivals finalen.
Det visade sig att Frasses på Ersboda vann (YEY!). Då var det bara att vänta på att biljetterna skulle lottas ut bland oss anställda, Anneli hojtar till "ja, bara så ni vet så vart det Elin som vann biljetterna, nu ska hon bara välja vem hon vill ta med sig" 
Helveeeeete tänkte jag, att man aldrig ska få vinna nånting! Men ändå kände jag att hoppet finns kvar, det finns ju 1 biljett kvar, hon kan ju välja mig om jag har tur...!
 
Efter att Anneli varit på sin lunch kommer hon tillbaka och säger till mig "duu, Elin valde dig, ni ska få se finalen!" Min pingla, min bästaste underbaraste låtsas tvilling valde mig!
Så då dog jag lite, fick lite lätt hjärtklappning och hoppade runt och fnittrade ett bra tag (framför en massa kunder ska ju tilläggas oxå) JAG ska få åka till Stockholm och se melodifestivals finalen! HELT SJUKT!
 
Nu blir det att plugga låttexter och tagga ihjäl sig, jag är SÅÅÅ jävla glad över att få uppleva detta :) Det här är nåt jag aldrig kommer glömma :D