Lite tankar och svammel

Nytt år!

Kategori: Allmänt

Gott folk, nu var det ett tag sen igen.
Borde egentligen sluta be om ursäkt för att jag bloggar så sällan, känns lite tröttsamt med att börja med en ursäkt när alla ändå vet att jag bloggar, typ aldrig :)
 
Hur som haver! Ett nytt år, 2014, hejba vad tiden rusar iväg! 26, snart 27 år gammal, vad hände där?! Dom gråa hårstråna lär väl spruta snart, hemskheter!
 
Julen spenderades som vanligt nere hos min svärfamilj. Älskar att vara där, vill aldrig hem!
Vi har haft turen att vara nere mkt nu under hösten iaf, dop, bilhämtning, (just ja! Vi har köpt ny bil!), jul. Hela 2 gånger mer än vanligt :)
 
Och eftersom jag fick vara ledig över jul fick jag återigen (4e året i rad) jobba över nyår. Riktigt surt, men är ju hellre ledig över jul så vi kan åka ner till Roberts familj än att vara ledig över nyår!
Vi firade nyår med min far och bonusmor, blev rätt så lugnt eftersom att jag skulle upp dagen efter men det var supertrevligt! Åt suuuupergod middag och sedan bar det av till grannarna strax innan 12-slaget. :)
Blev en massa dans, kyss av älsklingen kl.12 och lite champagne :)
 
Imorrn ska vi till Kråken och hälsa på Tess och Daniel, ska bli kul att få se hans hus och ja, få umgås mer med karln som har snott Tess från mig ;)
 
Det var allt från för mig denna gång, lite bilder kanske? :)