Lite tankar och svammel

Sjuk..

Kategori: Allmänt

Så har man gått och sjukat ner sig.
Feber, snuva och hosta. Ser ut som 7 svåra år oxå..
Hade feber förra fredagen, trodde då att jag lyckades lura kroppen genom att sova bort all feber men icket, det smög tillbaka ändå.

Skulle jobba hela denna helg oxå. Lördagen var riiiktigt jobbig och lyckades få in kvällen att komma tidigare så jag kunde släpa min sjuka rumpa hem. Fixade även bort mitt söndagspass till Johanna och var som ganska nöjd över att jag skulle få ligga i min soffa och snora resten av helgen. Men icket!

Johanna sa redan på lördagen att hon själv kände sig lite dålig men att hon ändå kunde ta mitt pass.
Senare på kvällen sms:ar hon mig och frågar om vi fick bort hennes kvällspass på söndagen så att hon inte skulle behöva jobba dubbla pass. Kvällspass?! Nee, hon stod ju inte på schemat? Då har dom glömt att skriva dit det. Så jag fick ringa till jobbet och be dom fixa det, sagt och gjort, det blir fixat. Jag andas ut... Dumt.

Johanna ringer mig på söndagmorgon och säger att hon har blivit sämre och hon får inte tag på någon som kan jobba istället för henne, vilket jag redan kunde lista ut eftersom att jag själv inte hade fått tag på någon annan.

Det var bara för mig att fara dit och byta av henne, med feber, nysattacker och raspande röst. Hade inte så mkt till val eftersom att det egentligen var jag som skulle jobba. Fick iaf återigen kvällen att komma tidigare för att byta av mig.


Blev iaf inge bättre för mig att fara ut i kylan och jobba, nu är jag mer död än levande.



Alla hjärtans dag blev som inte så spännande heller. Iofs brukar inte jag och Robert göra nå speciellt men kändes extra tråkigt nu när jag mest låg och hosta och drog efter andan genom en täppt näsa.

Vi hade som sagt att vi inte skulle köpa nåt till varann så jag kände mig lite dum när Robert kom hem med ett sött kort och lite trisslotter och sånt till mig. (Vann 10:-!!) ;P
Vi gjorde iaf god mat och låg sedan i sängen och såg på Arkiv X hela kvällen :)




Att skriva detta inlägg var en oerhörd kraftansträning så jag ska parkera mig i soffan igen och dricka te och knapra alvedon framför tv-shop. Jippie!



Vi hörs!