Lite tankar och svammel

Så var det helg :)

Kategori: Allmänt

Äntligen helg, har slitit hela veckan, varit tvungen att jobba över varenda dag. HELT sjukt vad mkt folk det har varit som velat svulla i sig ett skrov eller två!

Igår kom jag mig hem strax före 8, var äcklig från att ha stått på frasses hela dagen, svettig från cykelturen hem och AShungrig.. Försökte få Robert att laga mat men det hände inte så mkt, sen tyckte han att vi skulle käka pizza och att jag skulle hämta dom. Det blev inget utav!
Så jag ställde mig och började laga mat runt 20.45... Normal tid för middag? Njet!

Jag orkar inte med hysterin runt Brännbollsyran.. Det är pissväder, eller ja.. Just nu regnar det inte men det kommer väl, vem orkar sitta på ängen då? Och att man MÅSTE dricka och grilla hela helgen känns oxå drygt, blir alltid samma folk och samma ställe och det blir alltid ett jäkla liv.
Igår frågade dom på jobbet om jag skulle ner på stan eller mot ängarna efter att jag slutat jobba, jag sa: nej, blir soffan och en lugn kväll för mig.
Då kändes det som att dom tyckte att jag var knäpp, jag var ju LEDIG hela helgen och det är ju YRAN!
Känner mig typ taskig mot dom som vill festa hela helgen och leka nere på ängarna men måste jobba, nu när jag inte gör det fast jag är ledig.
Börjar jag bli en gammal tant nu som varken har lust eller ork för det?

Ikväll blir det iaf att hänga på Robert och hans arbetskamrater och spela minigolf/buzz beroende på vädret, inte vara i närheten av yran överhuvudtaget :) Blir säkerligen utgång senare om jag känner Robert rätt :)  Kommer säkerligen bli kul, även fast jag inte känner någon av dom, men efter någon öl blir ju allting alltid bra :) Känns kul att träffa nytt folk!

Pjuh, jag ska hoppa in i duschen nu och försöka duscha av mig min lesshet, måste ju vara på topp ikväll :)


Alla ni som tycker att Yranhelgen är underbar, ha en underbar helg :)
Alla ni som inte tycker det ha en underbar helg ni oxå :D