Lite tankar och svammel

Today is the day!

Kategori: Allmänt

Idag åker vi!!!
Är sjukligt pirrig i magen just nu.. Allt är packat (packade iofs klart för typ 5 dagar sen men..) och klart. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 16 så vi får komma oss iväg till flygplatsen :D

Känns ganska konstigt att dagen har kommit nu, vi ska iväg IDAG! Hej USA, hej farbror, hej kusiner! :)

Var dock inge roligt att säga hejdå till Robert imorse, vi ställde väckarklockan på halv 5 och låg och kramades till klockan 6. Stor klump i magen fick jag när han gick men det kommer nog gå bra, det går fort, snart är vi hemma igen..! Vart som jobbigt för han vet inte om han hinner till flygplatsen och kan säga hejdå där eller om vårat hejdå imorse blir det sista.. Jag hoppas han hinner men med tanke på hans jobb ska jag nog inte ha så höga förväntningar :/

Och My har varit extra kelig idag, är hon kanske lite synsk och känner på sig att jag ska fara iväg? Hmm, jag uppskattar det iaf :)



Har precis kommit hem från att ha hämtat ut min nya kamera oxå.. För min gamla lyckades K-G trampa på när vi skulle hem på midsommar :) Så himla typiskt att den skulle gå sönder bara någon dag innan vi for, jag blev ledsen (kan ha varit liiiite alkohol med i leken så jag blev extra känslig) och fick samtidigt panik över att jag då inte hade någon kamera till resan.
Men som plåster på såren fick jag pengar till att köpa en ny så nu sitter jag med min fina nya kamera :)

Midsommar var för den delen helt perfekt, blev lite halvsegt där på slutet men allt som allt tycker jag att det var jätte mysigt, tack mamma och K-G :)


Här får ni lite bilder!