Lite tankar och svammel

1 år

Kategori: Allmänt

Nu har Robert klarat av att vara tillsammans med mig i ett helt år, grattis till honom! :)
Bra kämpat älskling ;)

Jag jobbade hela gårdagen så jätte mkt firande blev det inte, mys i soffan tills han somnade, jag själv var oförskämt pigg och låg vaken och såg på "livsfarliga husdjur", folk som hade schimpanser, tigrar, lejon och stora ödlor som kära husdjur. Självklart slutar det med att nån dör... Skit vidrigt! Satt och sneglade på My och funderade på när hon skulle attackera och döda mig.

Vårat firande ska vi ta nästa helg, då är vi lediga båda två så det blir att ta in på hotell här i stan och bara mysa, pappa och Maria får äran att vara "barnvakt" åt My, känns taskigt att lämna henne ensam hemma, hon får fara och plåga Alice lite.. MOHAHA :)


Idag är jag ledig, har än så länge bara lyckats gå ner på coop och köpa lite gott till ikväll och en skvallertidning, måste städa men har inte riktigt orkat ta tag i det än.. Har mest suttit här framför datorn och legat i soffan och slötittat på tv. ROLIGT, det suger att Robert jobbar 14-24 hela veckan.


Nu ska jag titta vidare på hotell och sedan ska jag banne mig städa, önskar att jag hade samma lust och ork som jag hade för några dagar sen, men men.. :)




Vi hörs!